koppanyteto.hu
 

MOGETIANA Egyesület

MOGETIANA Vidékfejlesztési és Hagyományőrző Egyesület: hagyományőrzés, a térség turisztikai lehetőségeinek a bemutatása, egyéb vidékfejlesztési tevékenység elsősorban a Somló-Marcalmente-Bakonyalja térségében.
 1. Kedves Érdeklődök!

  Egyesületünk összeállította a térség településeinek épített és környezeti látnivalóit, turisztikai szolgáltatóit tartalmazó adatbázisát. Elkezdjük felölteni az adatokat a Turizmus és helyi termék menübe. Kérjük látogasson vissza időről-időre, mert a feltöltés hosszabb időt vesz igénybe.

 2. Egyesületünk a megkapta az értesítést, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogató nevében az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma általmeghirdetett, az Alapkezelő által NEA-KK-16-M-1280 azonosító számon nyilvántartásba vett „Nimród nyomában” lovastúra útvonalak címen benyújtott támogatási igényre 250.001 Ft támogatásban részesülünk. Köszönjük a támogatást.

   

 3. Egyesületünk 2016. június 18-án Bakonyszücsön járt a falunapon. Ismét állítottunk jurtát, az érdeklődők kipróbálhatták az íjászatot és nevezhettek a versenyre.

  A rendezvényen készült néhány képünk:

 4. Egyesületünk 2016. június 4-án Bakonyszentlászlón járt a családi napon, ahol ki lehetett próbálni az íjászatot.

  A rendezvényről készült néhány kép:

 5. Egyesületünk 2016. május 21-én részt vett Nagyalásonyban a gyermeknapon. Ezúttal a jurtaállítás, íjászat mellett akadályversenyt is rendeztünk. Az Önkormányzat pedig megtartotta a májusfa kitáncolását. A rendezvényről készült néhány képünk: