koppanyteto.hu

SMB LEADER támogatásEgyesületünk a nyár végén fejezte be a turisztikai tevékenységéhez kapcsolódó eszközbeszerzést, melyet a Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport támogatott. A támogatásból megvásárolt eszközökkel tovább tudjuk színesíteni a különböző rendezvényeken a fellépéseket, előadásokat, bővíteni tudjuk a gyermekcsoportok kézműves foglalkozását, a jurták felállításával a csoportok fogadását is biztosítani lehet, illetve sikerült egy színvonalas szórólapot is készítenünk, mellyel népszerűsíteni tudtuk tevékenységünket.

A fejlesztés keretében megvásárlásra került a lovasíjász felszerelés és viselet, továbbá egy történelmi római fogat, melyekkel a különböző rendezvényeken történő fellépést tudjuk tovább színesíteni. Ezen tevékenységünket segíti a 2 ló szállítását biztosító utánfutó is. A jövőben a gyermekcsoportok kézműves foglalkozását ki tudjuk egészíteni a korongozással és lehetőség lesz a saját készítésű fazekas termékek kiégetésére is.

Reményeink szerint a jövőben nemcsak Pápateszéren a Koppánytető Lovasparkban, hanem a megye különböző településein is bemutathatjuk a megvásárolt eszközöket a különböző rendezvényeken.

Kedvcsinálónak néhány fénykép:

 

FLAMMEUS CURRUS

FLAMMEUS CURRUS (Tüzes harci-kocsi.)
Látványos Lovas harci bemutató hastáncosokkal, tűztáncosokkal, Gladiátorokkal. Izgalmas és lendületes show 40 percben.

Read more...
Ébresztő 2011-ből

Read more...
Az első rendezvényről készült videó

2004. évben került megtartásra az első rendezvény a Koppánytető Lovasparkban. A kezdetekről szóló videó:

Read more...
Koppánytető Lovasjátékok 2010

2010. június 12-13. napján megtartott Koppánytető Lovasjátékok összefoglalója

Read more...
Koppánytető Lovaspark - 2014 első turnus

Read more...